Life is a Bitch

Det är i svåra tider de sanna personerna i ditt liv, visar sig. De finns personer som jag är besviken över hur deras reaktioner och handlingar ser ut. Ta inte illa upp om Du är en person i mitt liv som kämpar som idioter pga olika anledningar. Jag menar inte Er, jag önska att jag kunde ge mer till än vad jag kan. I 3 år har mitt liv varit en berg och dalbana, fullkomligt traumatiskt, fruktansvärt och skit jobbigt! Från att vara dålig till en diagnos till att överleva.. Det har varit en kamp mellan liv och död, flera gånger om. Jag är okej med det och jag bearbetar saker varenda dag men jag har väldigt svårt med de vakuum som jag just nu lever i. Total förvirring och många steg tillbaka i min rehabilitering.

Många runt omkring, tycker det är både svårt och jobbigt att vara anhörig till någon som varit svårt sjuk. Varenda gång det är något med min kropp blir människor omkring mig skräckslagna över att jag ska bli sjuk igen. Helt förståligt såklart men otroligt tungt och besvikelsen blir bara större och större på ett sätt. Det enda jag behöver är stöttande ord, jag behöver tas på allvar och bli bekräftad i att det är som det är utan att varken sätta diagnos eller analysera läget. På något sätt blir de alltid som att det är psykiskt. Jag vet hur det är att må dåligt psykiskt och brottas med alla tuffa tankar kring livet. Jag vet när något är fel fysiskt, jag känner min kropp. Jag säger inte att jag är cancer sjuk men jag känner att min kropp visar på att något är fel. Lyssna på mig, försök inte att ändra min känsla eller förminska hur jag känner.

Just nu, handlar det om att ta sig igenom dagen. Flera ggr om dagen går min Temp upp till feber. Oavsett situation eller vad jag gör så skriker min kropp att något är galet. Låt mig inte behöva förklara varenda gång att min kropp gör ont, att jag ligger med feber, att jag gått ner i vikt, att jag inte orkar laga mat. Ja, listan är lång men den ser exakt likadan ut idag som om en vecka. Vissa dagar är jag okej men varenda dygn så sover jag alldeles för mycket än vad jag borde. Det är verkligheten och den är tung som fan men det är så den ser ut…

img_3283

Leave a Reply

Your email address will not be published.