Pain Changes People!

Tårarna rinner nerför mina kinder, känslorna sitter på utsidan. I fredags var jag på Håkan, festade hela natten och var smärtfri. Det känns kan jag lova, har träningsvärk i hela kroppen och smärtan, tröttheten.. Ja ni som vet, Ni vet vad jag pratar om. Var det värt det? I 4 månader så har jag haft kronisk smärta, de sista 3 åren har varit fylld med en massa olika smärtor från behandlingar osv. Det enda jag vill är att få fortsätta leva mitt liv, jag vill börja jobba, jag vill kunna träna… Det är så mycket jag vill och jag vet att allt har sin tid men kan inte hjälpa hur tankarna bara tar mig iväg, till ett annat liv sedan. När kronisk smärta inte var ett problem för mig. I fredags “försvann” all smärta och kroppen kändes “normal” och jag vet att Nej det är inte bra för mig, samtidigt som vi alla behöver ett break ibland. 

Jag har verkligen bara en endaste önskan och det är att klara vardagen. Just nu är de svårt med tanke på smärtorna, tröttheten.. Hjärtat slår extra hårt, tårarna rinner lite extra, sorgen är brutal. 

Försöker bara att klara av dag för dag.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published.