Superkraft?

Nu sitter jag här, på kirurgen sahlgrenska. Här satt jag för 2,5 år sedan och fick diagnosen bröstcancer. Kommer såklart aldrig att glömma denna dagen, varje gång jag kommer hit, vrider det sig inombords. Så mycket känslor som bara väller upp, helt utan kontroll!  Spyfärdig, ångest, smärta, besvikelse, sorg! Ja den listan är lång…. 

Jag ser alla människor runt om mig här, vissa gråter, andra försöker att släppa tankarna genom att borra ner ansiktet i en tidning, funkar det?

Hela den här avdelningen andas ångest. Kanske för det som hände mig, när hela livet rasade och min fight genom bröstcancer började. Jag lever, jag klarade det, jag grät, jag slogs, jag krigade mig blodig! Här sitter jag 2,5 år senare, vid liv, jag finns kvar här på denna jorden, det är jag grymt tacksam över. Jag tänker ofta på vad har jag egentligen åstadkommit i mitt liv samtidigt som jag tydligen har en magisk kraft, jag överlevde cancer! Det är faktiskt ganska stort, jag har nog en superkraft! 

Jag ska uppskatta mig själv mer, klappa mig själv på axeln och le åt att jag faktiskt gjorde det. Nu har jag tagit massa blodprover och väntar på att göra odlingar på mitt blod eftersom jag fortfarande är dålig efter operationen. Min läkare har konsulterat med infektion, skönt att hon tar mig på allvar!

Jag krigar vidare ❤️

img_3150

Leave a Reply

Your email address will not be published.