BYE BYE skit vecka!

God kväll.

Haft en skön helg trots trötthet och smärta. Det är fruktansvärt tungt just nu, alla känslor som bara svämmar över, alla tankar… Jag känner mig verkligen missförstådd på något konstigt sätt, svårt att förklara. Det känns som att folk runtomkring mig inte förstår hur jag verkligen har det. Ni lyssnar men förstår inte och det är väldigt frustrerande. Mina tårar rinner i min ensamhet pga hur mitt liv ser ut just nu, hur smärtan i kroppen fullkomligt tar över. Inga dagar kan planeras, möten som blir avbokade, planer som ändras… 

Hur gör man sig förstådd utan att det blir missförstånd? Hur får man fram hur kroppen verkligen mår när många inte kan förstå? Varenda dag är en kamp, jag ler och försöker dölja det men när jag berättar hur det verkligen är så känner jag mig missförstådd. Som att det inte är någon idé att prata om det… Jag får inga svar!

Kanske är det bättre att hålla vissa saker för sig själv och faktiskt inte visa hur jag verkligen mår. Det är inte psyket som spelar ett spratt med mig, det är min kropp, fysiskt!

Well, lägger denna veckan bakom mig och ser framåt mot nästa vecka. Förhoppningsvis svar ifrån olika läkare om vad som händer i min kropp. Oavsett vad det nu än är eller inte så hoppas jag att de hittar felet så att jag kan försöka komma tillbaka igen, kroppsligt!

hejdå.

img_3204 

Leave a Reply

Your email address will not be published.