In Pain…

häromdagen var det exakt tre månader sedan som jag gjorde min operation. Diep Lambå. Jag ligger i min säng, klockan är 12 på dagen och jag orkar inte gå upp. Mina händer/armar gör ont, kroppen är tung som fan och hjärtat bara gråter. Var hos läkaren i onsdags så han justerade min kvällsmedicin men känner ingen speciell skillnad. Var hos psykologen i torsdags och tårarna rann. Dom rann för att jag återigen behöver acceptera att jag inte har samma kraft och energi som jag hade innan operationen men att det kommer att BMI bra så småningom.

Jag ska alltså acceptera att jag återigen har ännu mindre kraft och energi, jag ska acceptera smärtan och lägga min tid på de som är viktigt. Prioritera! Jag ser allas statusar på fb, instagram, jag kan inte hjälpa det men blir avundsjuk, varför kan inte jag få vara normal och vara som alla andra? Det gör mig så sjukt ledsen, jag vill också kunna dansa runt, jag vill också kunna göra saker som gör mig lycklig. Jag vill också kunna sitta på en uteservering eller i Slottskogen och njuta av en kall öl men jag får/kan inte. Jag vill också kunna träna som jag har gjort innan.

Jag hatar att vara begränsad. Det gör mig besviken och ledsen. Jag ska bara acceptera och acceptera att jag aldrig kommer vara som alla andra…..

img_2548

One thought on “In Pain…

Leave a Reply

Your email address will not be published.