Fuck Dig!

Jag är så sjukt arg på denna sjukdomen, det finns ingen rättvisa i denna världen. Antingen får du allt eller så får du inget. Jag är så trött på denna kroppen jag har, kanske ska jag vara tacksam över att jag faktiskt lever men hur enkelt är det med dessa ständiga motgångar med smärtor och komplikationer? Det finns ingenting som är enkelt, allting blir invecklat och komplicerat.

Efter att jag nu har legat på akuten i 12 timmar, hittar dom fortfarande inga fel på mig. Gjort ultraljud på gallan och de ska skickas remiss till gastroskopi. Jippie!!!

Jag vill bara få vakna upp varje morgon utan en massa smärtor, det gör så ont. Denna operationen har verkligen fått mig att känna mig hel men här står jag två månader efteråt med facit i hand, värt, ovärt? Ja förmodligen senare men just nu, NEJ! Dock så finns de andra saker som aldrig hade skett om inte operationen hade genomförts! Det var länge sedan jag såg såhär klart och tydligt, glasklart. 

Idag vill jag bara gräva ner mig i en grop och stanna där. Smärtan tar allting ifrån mig, allting börjar om. Magen är krasch. Jag orkar inte må dåligt mera nu, när ska den äckliga cancern ge sig? Det är ditt fel att jag fått genomlida den skiten som jag har gjort.

JAG HATAR DIG!

ems

En dag, kommer du inte åt mig längre. Jag är inte där än men snart. Jag besegrade dig men du förstörde min kropp, du förstörde så sjukt mycket för mig och mina drömmar, planer. Man vet inte vad som komma skall, det enda vi vet är att vad som helst kan hända. En dag kan hela livet förändras, vändas upp och ner på och förstöras. Jag kommer aldrig vara den personen som säger att du förändrade mig till det bättre, aldrig i livet.

FUCK DIG CANCER!

Leave a Reply

Your email address will not be published.