Speciella Ni

Mitt hjärta känner så mycket kärlek, alla ni underbara som jag har vid min sida. Ni som alltid har och kommer kriga tillsammans med mig. Ni vet vilka ni är, ni som skickat kärlek till mig de senaste dagarna, utan er hade jag nog legat raklång på backen. Det är så sjukt att gå på dom som är “svaga” Jag har aldrig förstått det där riktigt, varför man sparkar på någon som redan ligger ner. I detta fallet snackar vi om fysiskt. När kroppen gått igenom en “renovering” så mår kroppen inte så gott, konstigt?!

Det finns de som kämpar med mig, som ställer upp för mig och verkligen förstår allt som har hänt under de senaste åren. Sen finns det de som inte förstår hur det känns att gå igenom allt det som jag tvingats göra. Jag är trött på det, att ta andras skit, som dom själva har skapat. 

SHAKING IT OFF!

Nu ska jag strax åka hemåt från sjukhuset, ska bli gott att komma hem. Min läkare sa, ja Emelie, du vet ju vart vi finns om du skulle bli sämre. Kände bara NÄÄÄÄ nu vill jag vara hemma faktiskt hahaha va fan! Det är en fantastisk avdelning som jag ligger på. Personalen är verkligen helt fantastiska, vilket gör att det blir lättare att acceptera att man faktiskt är här.

Ha en underbar dag och ta hand om varandra.

PussKram

7f2c0e0cb537918ca277a8b39b8dbbd4

Leave a Reply

Your email address will not be published.