You Can´t Crush Me!

Ni som tror att ni kan krossa mig jag vill bara upplysa er över några saker.

Om du inte har något snällt att säga till mig så kan du snälla stänga igen din mun. Jo människor vet ni varför? Jag är en krigare, en av de starkaste sådana. Det är så många människor som verkligen försökt knäcka mig i mitt liv och många har jag tillåtit göra det men idag, vägrar jag. Idag är det mitt val, vilka människor som cirkulerar runt om mig, det är mitt val vem jag släpper in i mitt liv och vem jag slänger ut.

Jag har alltid fått mycket skit för den personen som jag är, en tjej med skinn på näsan som inte har några problem överhuvudtaget och varken säga eller visa vad jag både tänker och känner. Begär inte saker som inte är rimliga ifrån mig eller snacka inte om saker som du inte vet ett skit om. Jag förtjänar verkligen inte det. Jag är ingen elak människa men jag har haft fullt upp med mig själv. Först med att vara i sjuk i något som inte synts på ett enda prov och bli misstrodd, sedan få veta att man har bröstcancer, till allt som följer därtill. Från att gå med dödsångest, till ångest för hur det ska bli för mitt barn om jag skulle gå bort till att leva med alla biverkningar efter alla behandlingar och sen ta hand om min själ och insida till att börja jobba. 

Till att fullkomligt renovera framsidan av min kropp. Ja jag har en jävligt platt mage just nu och jag har inte längre bara ett bröst utan faktiskt TVÅ. Det var länge sedan som jag kände mig hel som jag gjorde förra veckan tills i söndags. Jag har liksom inte kunnat få njuta av att kroppen är hel igen. Pga alla komplikationer känner jag just nu, blääääääääääääääääääääää.

I morgon ska jag hem och då är jag färdig här, förhoppningsvis. Jag har ont som fan i min mage och känslan är hängig men jag ska bli bättre tills i morgon för då är det planerad hemgång.

Om du inte kan acceptera mig för den jag är så förtjänar du inte att vara i mitt liv. Jag och min kropp, har gått igenom krig. Inte bara en gång utan flera gånger. Så nästa gång du dömer mig, så kanske du kan ha det i åtanke. Även om du själv inte har stått vid min sida så har du säkert förstått hur jävla tufft det har varit för mig. Det enda jag behöver just nu är lugn och ro.

Låt mig få leva.

a9993bca63b7e5b85eeba204d8e0f9cb

One thought on “You Can´t Crush Me!

  1. Great work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my site . Thanks =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.