Still Here…

Hej på er.

Ny dag, nya tag. Magen har blivit normal igen, känner mig bättre men helt utmattad så i morgon blir det hemgång från sjukhuset. Fick mer svar i morse, min plastikkirurg har pratat med min bröstkirurg pga de förstorade lymfkörtlarna vid lungorna men dom hade sagt att detta inte var något som vi behövde kolla upp och det är inget konstigt med tanke på min nyliga operation och de infektioner som jag har fått. Det var väldigt skönt att höra, att man faktiskt får raka svar ifrån dom som faktiskt vet. Det är tur att det finns personer här som förstår hur det är att få ett sådant slag i ansiktet. Min läkare sa det i morse, det är ju faktiskt ditt liv det handlar om. Ja, det är det faktiskt. Dom tog ett prov angående magen men fick även svar om det att det var negativt så det var skönt. Nu har jag slutat med antibiotika så be för att jag få vara feberfri nu så att jag kan komma hem och må bra igen.

Saknar verkligen träningen, min enda avlastningskälla. Det är där jag kan släppa allt och bara köra mitt race. Utan krav eller prestationsångest över någonting, det jag får ut av gymmet är att mitt huvud får ur sig det som behövs. Jag saknar vardagen tillsammans med mitt barn och bara få känna att jag inte har konstant ont. Det händer lite förändringar just nu men det är bra förändringar, förändringar som behövs. Den här sommaren är det fullt fokus på rehabilitering och att få umgås med mitt underbara barn. Jag vet att du har fått vara med om saker som barn inte ska behöva men jag är så tacksam för att du delar med dig av dina tankar och känslor även om det är tungt för dig. Du är mitt allt min älskade dotter. Denna sommaren är vår och jag ber om att vädret blir fantastiskt så att vi kan njuta och bara göra vad vi känner för och vill.

Jag är så tacksam över att ha en familj som min dotter älskar att umgås med och känner sig trygg med. Det gör allt så himla mycket enklare. Hon var galet nöjd som får umgås med hennes kusin idag <3 Tack min bästa familj!

13260227_10154151891291119_1627361124461168648_n

Snart är jag tillbaka!

image

One thought on “Still Here…

 1. Så glad att hon är här ❤ DU måste få må bra nu och se till att läka utan massa skit ifrån människor runt om som inte verkar förstå någonting om vad du går igenom…

  Läkarens ord i måndags berörde mig så mycket.
  – Ja du skulle kunna åka hem…
  Men…. då kanske du inte hinner tillbaka…

  Det gick rakt in i hjärtat fy attan vad jag tänkt på vad han sa. Det är så fruktansvärt att det är så skört livet 😭 Din dotter är fantastisk och för mig känns de otroligt skönt att hon delar med vad hon känner även för mig. Det gör mig så stark för henne, för henne gör jag allt ❤

  Älskar dig ❤
  Eurovision i helgen ju och Wilda är ju inte hemma 😭😭😭😭

Leave a Reply

Your email address will not be published.