Trötter….

Vilken lättnad allting varit den sista tiden efter beskedet. Det är så fruktansvärt att behöva vänta under så många veckor för att få veta. Det är ingen förskylning vi snackar om, det är cancer, du vet den där hänsynslösa sjukdomen som gör precis som den vill och känner för. Tänk va mycket stress och oro, det hade kunnat spara mig och de runtomkring om hanteringen av detta hade gått snabbare. GALET! Just nu känner jag mig helt matt, fullständigt matt. Mina händer gör ont på nätterna igen så jag vaknar 10 ggr per natt, vilket gör att jag blir sjukt morgontrött.

Tänk om de fanns någon hjälp att få med detta, kanske finns det de men jag ORKAR inte dra det här hela vägen runt. Jag får stå ut med dessa smärtor på något sätt.

Jag är otroligt glad över att det är fredag idag, i helgen ska jag SOVA lääääänge! Igår var jag hos plastkirurgen, så alla förberedelser är klara inför operation. Nu får vi bara hålla tummarna att det går fort så det blir gjort snart. Kommer bli tufft att inte få träna:( Men jag förbereder mig med cardio och bålträning så att jag är stark i kroppen inför detta.

Trevlig helg på er <3

16908541_1719548961622988_2572775999754207232_n

Leave a Reply

Your email address will not be published.