BESKEDET!

De senaste veckorna har verkligen varit fruktansvärda, jag tror ärligt talat inte att det finns något som är tuffare än just ovisshet.

Att gå runt och inte veta om det sprider sig saker i kroppen som inte ska vara där, frisk, sjuk? Varenda del av kroppen sätts på paus, ingenting fungerar, huvudet går på högvarv, pulsen rusar ständigt, tårar som rinner, ångest som bankar i kroppen, dödsångest. FYFAN! Nu är väntan över och jag kunde inte fått ett bättre besked för jag är fortsatt frisk. Inga metastaser i skelettet, inga i levern! Killen grät och jag skrattade. Allt de som jag burit på under så många veckor bara rann ur mig. JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!

Nu ska jag fan leva, jag har börjat hos min nya psykolog, jag arbetstränar, jag har en resa framför mig med min gubbe, 2 olika rehabiliteringsresor. Jag har livet framför mig och nu är det dags att lära sig att ta vara på varenda jävla dag!

quotes-about-moving-forward-in-life

NU KÖR VI!

One thought on “BESKEDET!

Leave a Reply

Your email address will not be published.