Domedagen…?

Det är svårt att förstå hur man ska lära sig att hantera denna ångesten över alla dessa saker som kommer efter cancer. Det är mycket gnällande från mig just nu men ärligt talat så svärmar det av känslostormar här nu och det har suttit i sen den dagen min läkare sa att två olika blodprover visar högt respektive lågt. Igår skulle min läkare gå igenom mina resultat av UL samt scintigrafin så jag HOPPAS att brevet dimper ner idag. Nu orkar jag inte vänta längre, oavsett vad svaret visar så ge mig skiten bara.

Jag försöker att hålla hoppet uppe men det är svårt. Förlåt alla mina nära för att jag är frånvarande just nu men jag klarar inte vara social just nu. Allt det här rör upp så sjukt mycket känslor och skulle detta vara ett återfall så kommer jag behöva gå igenom fler behandlingar och med tanke på att det isf finns i min lever så blir tillståndet lite allvarligare. Samtidigt så är jag sjukt stark i både kropp och psyke och skulle det behövas en Rond 2 så kommer jag fan inte lägga mig ner. Jag kommer kämpa tills mitt sista andetag, så enkelt är det!

Tar ett djupt andetag med tårar på kinden och hjärtat i halsgropen så ber jag…. Snälla låt det där brevet komma med bra nyheter. Jag vet iaf att skelettet inte har några metastaser, mammografin gick bra och nu är det bara sista frågetecknet, levern.

Idag behöver jag ert stöd, cross your fingers and pray with me <3

pray_for_me_quotes_pillow_sham

One thought on “Domedagen…?

Leave a Reply

Your email address will not be published.