Brist på information….

God kväll.

Jag blir så irriterad över sjukvården.. När man får cancer får man den behandling sjukvården säger är bäst för dig, grymt bra MEN. Vidare information, om livet efter all behandling. I mitt fall så får jag anti hormoner eftersom min cancer var hormonell. Dessa mediciner drar ner mitt immunförsvar, jag har legat pall i 4-5 veckor nu. INFLUENSA. Tänk om man kunde få information om att medicinerna man får, kan göra immunförsvaret sämre, tänk om man kunde få information om de biverkningar som oftast faktiskt uppstår. Domnande händer, stickningar, tinnitus, sämre immunförsvar m.m.m..m…

VARFÖR HAR VI INGEN EFTERVÅRD MED INFORMATION?

Idag har jag tagit influensa vaccin för att förebygga att bli sjuk, eftersom min medicin gör att jag har sämre immunförsvar. Tänk om det fanns någon som följde upp allting, hur ska VC kunna ta hand om det som kommer efter, dom står helt utan kunskap? Hur ska jag själv veta vad och hur jag ska göra framåt när det inte finns någon som helst varning för just sånt här?

Blir bara mer och mer arg på samhället……

13 Apr 2012 --- Practitioner filling needle. --- Image by © Hero/Corbis

5 thoughts on “Brist på information….

  1. Alltså helt ärligt så ska man inte behöva lusläsa läkemedelsförpackningens bipacksedel för att sätta sig in i vilka biverkningar man kan få uppleva. Den informationen tycker jag är bra att återkomma till ifall man skulle glömma. Instämmer helt i ditt inlägg. Tror att samhället behöver vakna upp och faktiskt förstå att det krävs mer än bara en friskförklaring när en person har genomgått en sådan tuff behandling.
    All styrka till dig!
    Kram Tess

Comments are closed.