Släng inte bort ditt Liv.

Ibland blir jag sjukt besviken över hur människor slänger bort sitt liv och de som faktiskt betyder allt. Idag har varit en massor av känslor, från ilska till besvikelse. Ibland undrar jag om folk tror att jag på något sätt är dum i huvudet? Hur kan man skydda någon som ständigt gör bort sig, hur kan man varenda gång, rädda någon som inte vill räddas?

Det finns saker som följer oss hela livet, som i en ryggsäck där handlingar stoppas i. Oavsett bra som dåliga, så finns det där, hela livet. Våra minnen av saker som ständigt sker.

Hur vill du att andra ska se Dig, hur vill du att andra ska behandla Dig, hur vill du att andra ska få Dig att känna. Starka meningar som speglar livets gång, ibland gör man misstag men med misstag tillkommer konsekvens. Konsekvenser efter Ditt  handlande. Ett misstag, två misstag, tre misstag och aldrig någon insikt. Vi är inte mer än människor men enough is enough.

Det är sorgligt men ack så sant.

dsc_0288

Jag Älskar Dig min vackra Flicka!

One thought on “Släng inte bort ditt Liv.

Comments are closed.